Divendres, 18 d'octubre la comunitat educativa de la Consolació de Ciutadella juntament amb l'ONGD Delwende vam sortir al carrer per donar ritme a la solidaritat. Vam recòrrer els carrers més cèntrics de Ciutadella amb la mirada fixa en els fillets i filletes de Moçambic. Ells no tenen la mateixa sort que naltros, de vegades no disposen dels recursos mínims per  anar a l'escola, rebre una educació i aprendre. Amb aquesta marxa vam voler col·laborar fent aportacions a la seva escola per tal de tenir més possibilitats. Aquests fillets van a "La Casa de la Alegría" on s'atenen les seves necessitats primàries i al costat hi ha una escola on les Germanes de la Consolació els proporcionen unes ensenyances bàsiques.

L'ONGD Delwende, té un projecte, d'ajuda continua a aquesta obra que és el subministrament de productes bàsics, assegurar una menjada diària a fillets i professors, i el sosteniment de "La Casa de la Alegría". 

Gràcies a tots, perquè en les aportacions i donatius contribuïm a millorar la situació, i el que és més important, eduquem als fillets i filletes a compartir, a valorar més allò que ells tenen. GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!

Consolació Ciutadella 19 20 Delwende 2