Tota la Comunitat Educativa de la Consolació de Ciutadella esteim en marxa per solidaritat amb el poble veneçolà. Els professors, pares i els alumnes de les etapes d’Infantil, Primària i Secundària de la Consolació de Ciutadella hem participat en la X Marxa Solidària organitzada per l’ONG Delwende, al servei de la vida.

Consolació Ciutadella 18 19 Marxa solidària

Hem començat en un acte al pati de l’escola, on hem pronunciat el nostre suport a la gent de Veneçuela, concretament volem col·laborar en projectes que desenvolupa Delwende.
Gràcies a tots perquè junts farem possible el somni, que la Consolació arribi arreu del món, i que del Col·legi Consolació de Ciutadella surti un raig de solidaritat, i arribi a l’altra part de l’oceà, fins a Veneçuela.
Així, començàvem la Marxa, de l’escola fins al castell de Sant Nicolau, en un ambient festiu i de gratitud per totes les oportunitats que tenim. Obrien la Marxa, els alumnes de 1r d’ESO que portaven la pancarta de Delwende, els seguíem tota la resta. Després de la foto de rigor, hem tornat a l’escola, on ens esperaven els alumnes més petits que han fet una ruta més curta.

Gràcies a tots!! Junts amb Delwende feim que molta gent visqui més feliç.