Delwende, al servei de la vida és una ONG que vol ser vehicle d'humanització,  generar vida a prop i lluny, contribuir al desenvolupament humà i ambiental en llocs on, sense la seva assistència i labor, seria pràcticament impossible avançar a ritme de tercer mil·lenni. Delwende significa “Recolzats en Déu”, volem ressaltar la nostra obertura a la universalitat, volem que aquest missatge de confiança en Déu arribi a tots els homes necessitats.

A Ciutadella l'ONG Delwende està present per mitja de tots els seus socis i col.laboradors i es fa visible en una Junta local que depen de la Junta Directiva en sede en Madrid, i està composta pels següents membres:

Delegada: M. Ángeles Torres Febrer
Secretaria: M. Isabel Sánchez Sánchez
Tresorer: José M. Genestar Capó
Vocals: Ana Tascón Marín
  Francisca Martín Peña
  Ana María Marqués Anglada
  José M. Carretero Febrer

 

QUINES ACTIVITATS REALITZEM?

Ens reunim trimestralment per tal d’impulsar activitats solidàries que eduquin, motivin i arrepleguin doblers que ajudin a mantenir els projectes sostinguts per l’ONG :

- La marxa solidària, al primer trimestre
- Una cursa solidària, al segon trimestre
- Bereneta solidària, al festival de Nadal
- Taller de manualitats, a les portes obertes

VAL LA PENA SER SOCI?

Un soci és una persona conscient de la realitat del món, que sap que amb petites accions i en comunió amb una ONG pot col·laborar en dignificar la vida de molta gent i reb més que el que dona. Ser soci dona força i veu a una ONG per a què davant les administracions publiques pugui rebre ajuda i subvencions econòmiques.

El soci té dret a una desgravació en la seva declaració de l’IRPF.

VULL FER-ME SOCI

Descarrega’t la subscripció que pots entregar en la porteria del col·legi o subscriu-te directament a la web de l’ONG DELWENDE: www.delwende.org

Escriu-nos  a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. SI VOLS FORMAR PART DE LA JUNTA LOCAL DE L’ONG A CIUTADELLA o demanar-nos qualsevol informació.