Delwende, al servei de la vida és una ONG que vol ser vehicle d'humanització,  generar vida a prop i lluny, contribuir al desenvolupament humà i ambiental en llocs on, sense la seva assistència i labor, seria pràcticament impossible avançar a ritme de tercer mil·lenni. Delwende significa “Recolzats en Déu”, volem ressaltar la nostra obertura a la universalitat, volem que aquest missatge de confiança en Déu arribi a tots els homes necessitats.

A Ciutadella l'ONG Delwende està present per mitja de tots els seus socis i col.laboradors i es fa visible en una Junta local que depen de la Junta Directiva en sede en Madrid, i està composta pels següents membres:

Delegada: M. Ángeles Torres Febrer
Secretaria: M. Isabel Sánchez Sánchez
Tresorer: José M. Genestar Capó
Vocals: Ana Tascón Marín
  Francisca Martín Peña
  Ana María Marqués Anglada
  José M. Carretero Febrer

 

QUINES ACTIVITATS REALITZEM?

Ens reunim trimestralment per tal d’impulsar activitats solidàries que eduquin, motivin i arrepleguin doblers que ajudin a mantenir els projectes sostinguts per l’ONG :

- La marxa solidària, al primer trimestre
- Una cursa solidària, al segon trimestre
- Bereneta solidària, al festival de Nadal
- Taller de manualitats, a les portes obertes

VAL LA PENA SER SOCI?

Un soci és una persona conscient de la realitat del món, que sap que amb petites accions i en comunió amb una ONG pot col·laborar en dignificar la vida de molta gent i reb més que el que dona. Ser soci dona força i veu a una ONG per a què davant les administracions publiques pugui rebre ajuda i subvencions econòmiques.

El soci té dret a una desgravació en la seva declaració de l’IRPF.

VULL FER-ME SOCI

Descarrega’t la subscripció que pots entregar en la porteria del col·legi o subscriu-te directament a la web de l’ONG DELWENDE: www.delwende.org

Escriu-nos  a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. SI VOLS FORMAR PART DE LA JUNTA LOCAL DE L’ONG A CIUTADELLA o demanar-nos qualsevol informació.  

Gràcies a tots els que vau fer realitat la II CURSA SOLIDÀRIA DELWENDE. les famílies de l'escola per participar en els vostres fills i filles, per gaudir de córrer en la cursa, per trobar-vos amb altres, per fer entre tots una escola més viva. Gràcies a tots el profes, cadascu a posat un gra de les seves habilitats!!! Gràcies a tots els que heu participat en l'organització, es va tenir cura de tots els detalls amb molta il·lusió i professionalitat, per això va sortir de 10!! Gràcies a tots els col·laboradors, gràcies per cadascuna de les aportacions!! Gràcies a Atmósfera Sport, a Joan i Jordi, a Can Bep, a Inpan, a Menorca Gel...

Gràcies a tots!! Gràcies a tota la Comunitat Educativa!!Consolació ciutadella Cursa Delwende

Diumenge 11 de març a les 10:30 h tindrà lloc la cursa solidària organitzada per l'ONG Delwende i el Col·legi de la Consolació.  La nostra ONG Delwende estèn la seva labor en els continents d'Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica, tot centrant-se en l'educació. Podeu descarregar més informació sobre la cursa en el següent arxiu. 

jpgCursa_Delwende_2018.jpg

Consolacio Ciutadella Delwende Cursa w

 

Avui la nostra escola s’ha unit als nostres companys mexicans. L’escola de la Consolació de Chiapas, a Mèxic, ens necessita; el terratrèmol ha provocat danys en l’estructura de l’edifici.

 • _DSC0031.JPG
  big image
  _DSC0031.JPG
 • _DSC0039.JPG
  big image
  _DSC0039.JPG
 • _DSC0034.JPG
  big image
  _DSC0034.JPG
 • _DSC0028.JPG
  big image
  _DSC0028.JPG
 • _DSC0027.JPG
  big image
  _DSC0027.JPG
 • _DSC0004.JPG
  big image
  _DSC0004.JPG
 • _DSC0018.JPG
  big image
  _DSC0018.JPG
 • _DSC0041.JPG
  big image
  _DSC0041.JPG
 • _DSC0021.JPG
  big image
  _DSC0021.JPG
 • _DSC0036.JPG
  big image
  _DSC0036.JPG

Aquest matí ens hem vestit DE SOLIDARITAT amb els nostres companys mexicans: globus, banderes, missatges i música. Hem sortit darrere una gran pancarta pels carrers de la nostra ciutat, contents per poder col·laborar amb Delwende. Ens hi han acompanyat alguns pares. La Junta de l’ONG Delwende ens dona les gràcies per totes les aportacions. Gràcies també a vosaltres pares per participar-hi.

Tenim una bústia molt polida al vestíbul de l’escola, on recaptarem entre tots els diners per poder reconstruir la part de l’escola danyada.

Més informació www.delwende.org

 


AdmirorGallery 5.1.1, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.
Website security test completed by https://www.security-audit.com