Dimecres 13. Partida
 
Avui a les 9:00h del matí ens hem trobat al pot comercial. Allà ens esperava el Martin i Soler, una nau de 10.000 tones, 165 m d'eslora i que es desplaça a 20 nussos.  I havia molts de nirvis i  ganes de partir. 
Una vegada a dins hem deixat les maletes als camarots i hem tingut temps lliure per "explorar" tots els racons del vaixell fins hora de dinar.
Després de dinar el capità ens ha convidat a visitar el pont de comandament. Allà les dues oficials que dirigien el buc en aquell torn ens han explicat per a que servia tot (radar, control de direcció, teletips...) així com de la formació que es necessita i com viuen els tripulants d'un vaixell.
Seguidament ens hem trobat al Saló Neptuno amb els monitors que Balearia ens envia, en Sergio i en Mario. Durant una estona ens han parlat sobre la fauna del Mediterrani i dels problemes mediambientals que actualment més perjudiquen el "nostre mar".
 
Cap a les 20:00h el "Martin i Soler" ha atracat al port de Barcelona. Hem baixat i des de la plaça Colón hem agafat el metro cap a la zona de la Vall d'Hebrón on hi ha el nostre hostal. L'alberg està molt bé i té uns jardins hermosos que en altre temps havien estat el primer zoo de Barcelona.
Una vegada tots repartits per les habitacions (fillets al 1er pis i filletes al 2on) hem pogut parlar i moure'ns d'una habitació a una altre fins les 11:00h en que es dona el "toque de queda". Tothom a dormir que demà serà un dia intens!!
 
IMG 20191113 155833