MARXEM D’EXPEDICIÓ!
El Col·legi Consolació de Ciutadella de Menorca vol informar que demà, 7 de novembre, partiran a bord d’un vaixell d’última generació de Baleària una expedició formada per 41 alumnes de 2n d’ESO, 3 professors i la tripulació, direcció Barcelona.
Aquesta és una expedició científica per mar i per terra, de sensibilització i educació ambiental sobre la importància de preservar la mar i minimitzar l’impacte ambiental de les activitats humanes, el transport o la llar. A bord estudiaran els animals marins i visitaran parts del ferri, coneixeran eines de navegació, comunicacions, motors i tractament de residus d’aquest. Podran fer un tast sobre la biodiversitat marina, la seva sensibilitat al canvi climàtic i els impactes humans. També estudiaran la importància del transport marítim, la seva ecoeficiència actual i la lluita contra el canvi climàtic. Una vegada a Barcelona, gaudiran de visites pedagògiques i culturals al Cosmo Caixa, a la ciutat gòtica, al museu d’història, juntament amb tallers ambientals.
Podeu seguir tota l’actualitat al twitter de l’escola Consolació Ciutadella: @ConsolacioCiuta fes clic al següent enllaç https://twitter.com/consolaciociuta
A les altres xarxes, facebook i instagram les publicacions seran més puntuals. Acompanyem i seguim la nostra expedició!!

xpedicionaria