A l’inici de cada curs, els alumnes dels Col·legis de la Consolació fem un dia de convivència per conèixer-nos i aprofundir el lema i tret carismàtic que treballarem durant el curs. Els fillets i filletes del Col·legi de Ciutadella vam anar el dijous dia 13 a fer aquestes dinàmiques que ajuden a cohesionar els grups, a integrar els alumnes nous a cada classe.
El lema del curs 2018-19 “Menys és més” va ser el fil conductor de tot el dia. A primera hora del matí van tenir una celebració d’inici de curs a la capella de l’escola els alumnes de 1r i 2n de Primària, i la resta de cursos de Primària i Secundària a la parròquia S. Antoni Maria Claret. Desprès, vam continuar amb diferents activitats lúdiques, cooperatives, de reflexió per aconseguir els objectius del dia.

{AG rootFolder="/images/fotos/" thumbWidth="200" thumbHeight="120" newImageTag="1" newImageTag_days="7" paginUse="1" paginImagesPerGallery="20" albumUse="1" backgroundColor="#ffffff" foregroundColor="#808080" highliteColor="#fea804" frame_width="400" frame_height="300" showSignature="0" plainTextCaptions="0" ignoreError="1" ignoreAllError="1" thumbAutoSize="none" template="galleryView" popupEngine="slimbox" arrange="priority"}2018-19_Convivències_EP_-_ESO{/AG}