Benvinguts al col·legi de la Consolació de Ciutadella! Benvinguts a casa vostra! avui hem començat un nou curs escolar, un curs ple d'emocions, alegries, aprenentatges, amics, aventures... Alumnes, pares, professors i personal del centre, benvinguts tots a aquest nou curs escolar!

Aquest matí ens ha acompanyat la pluja però aquesta no ens ha impedit emocionar-nos i abraçar fort als amics que no hem vist en tot l'estiu, ni tampoc acollir amb afecte els companys nous. Gràcies per la vostra il·lusió per aprendre i per la vostra dedicació a l’ensenyar.

Ens esperen noves aventures. Aquest any posarem la nostra mirada de manera especial en la humilitat, un valor que ens permet conèixer-nos personalment amb autenticitat. Santa M. Rosa Molas deia que "la humilitat és un tresor amagat", junts ho descobrirem i gaudirem de ser qui som. Junts, també, explorarem el món de "menys és més"... ¿preparats? ¿llestos? doncs endavant amb el nou curs! Bon inici de curs a tots!

{AG rootFolder="/images/fotos/" thumbWidth="200" thumbHeight="120" newImageTag="1" newImageTag_days="7" paginUse="1" paginImagesPerGallery="20" albumUse="1" backgroundColor="#ffffff" foregroundColor="#808080" highliteColor="#fea804" frame_width="400" frame_height="300" showSignature="0" plainTextCaptions="0" ignoreError="1" ignoreAllError="1" thumbAutoSize="none" template="galleryView" popupEngine="slimbox" arrange="priority"}2018-19_Inici_curs{/AG}