Comencem un nou curs amb il·lusió renovada, aquest any amb més motiu encara per l’inici de l’etapa d’Educació Infantil.

Ha estat tot un estiu, i aquests primers dies de setembre, d’obres, de planificar, de preparar, de solucionar problemes,... tot el Claustre ha col·laborat perquè tot estigui a punt per iniciar aquesta nova etapa a l’escola.

 • Consolació_Ciutadella_inici_de_curs_3.JPG
  big image
  Consolació_Ciutadella_inici_de_curs_3.JPG
 • Consolació_Ciutadella_inici_curs_4.JPG
  big image
  Consolació_Ciutadella_inici_curs_4.JPG
 • Consolació_Ciutadella_inici_curs_2.JPG
  big image
  Consolació_Ciutadella_inici_curs_2.JPG
 • Consolació_Ciutadella_inici_curs_1.JPG
  big image
  Consolació_Ciutadella_inici_curs_1.JPG

 

Però tenim clar que, tot i que fa ganes començar a emprar les noves aules i nous materials, el més important són els al·lots i al·lotes que rebrem a l’escola, alguns d’ells per primera vegada.

Allò que hem preparat, materials, programacions, activitats, noves metodologies,...no té altre sentit que mantenir i fer créixer la il·lusió amb que els nostres alumnes també comencen un nou curs; tots tenim clar el missatge de Maria Rosa Molas que deia que els “al·lots eren les ninetes dels seus ulls”.

També volem agrair a les famílies que han confiat i segueixen confiant en l’escola per a la formació dels seus fills i filles. L’aposta que ha fet la Consolació per l’aprenentatge cooperatiu, principalment, i la formació del Claustre en aquest sentit refermen el compromís que ja tenia Maria Rosa Molas cap a les famílies i els seus fills, dels quals volia que estiguessin a “l’alçada de la sana il·lustració de l’època”. Dit en paraules d’avui en dia, el nostre objectiu final és que els nostres alumnes surtin de la Consolació preparats per afrontar els reptes que es trobin en un futur i que siguin joves responsables i compromesos.

 

Així ho sentim i així ha de ser.

Bon inici de curs a tothom!

 


AdmirorGallery 5.1.1, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.
Website security test completed by https://www.security-audit.com